Kööki tuotekehityskeittiö

Tilat

Kööki tuotekehityskeittiö

Pesukööki

Pesukööki on multaisen ja likaisen raaka-aineen kylmäsäilytys- ja käsittelytila.
Tilassa voi säilyttää, puhdistaa, pestä ja kuoria multaisia ja likaisia raaka-aineita, kuten juureksia, kasviksia, sieniä ja marjoja.

Tutustu

Pikkukööki

Kiinnostaisiko marjojen ja sienten kuivaaminen tai uusien kasvistuotteiden kehittely? Pikkukööki on pienen kokoluokan yleiskeittiötila, josta löytyy myös hyötykasvikuivuri ja vihannesleikkuri. Tilassa voi kehittää ja valmistaa esim. luonnontuotteita, juures- ja kasvistuotteita, pitopalvelu- ja leipomotuotteita tai luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita.

Tutustu

Keskikööki

Haluatko valmistaa maukkainta kouluruokaa keskuskeittiölle?
Keskikööki on keskikokoluokan yleiskeittiötila, josta löytyy myös lihanjalostus- ja pakkauslaitteita. Tilassa voi kehittää ja valmistaa esim. lihajalosteita, luonnontuotteita, juures- ja kasvistuotteita, pitopalvelu- ja leipomotuotteita tai luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita.

Tutustu

Isokööki

Kehitä ja valmista maailman parhaimmat makkarat tai pihvit!
Isokööki on suuren kokoluokan yleiskeittiötila, josta löytyy myös lihanjalostus- ja pakkauslaitteita. Tilassa voi kehittää ja valmistaa esim. lihajalosteita, luonnontuotteita, juures- ja kasvistuotteita, pitopalvelu- ja leipomotuotteita tai luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita.

Tutustu